Објективно из угла Сврљижанина!

Део сврљишких напредњака формира странку ,,Заветници” у Сврљигу?

Како ,,Сврљижанин” дознаје, део локалног СНС-а (поједини чланови и функционери из врха ове странке у Сврљигу) одлучили су да део чланства, оне које народ баш не готиви, пошаље у редове Заветника.

Сазнајемо да ће одбор српске странке Заветници ускоро бити формиран у Сврљигу, а у цео процес укључено је неколико функционера СНС-а из Сврљига.

Ова вест брзо се проширлиа Сврљигом, па је осмишљени план квази напредњака успорен јер су за њега сазнале и њихове колеге, људи који чврсто бране ставове Српске напредне странке и председника Александра Вучића.

Да ствар буде још драматичнија, поједини бивши опозиционари одлучили су да се удруже са квази напредњацима и спроведу план у дело, да помогну ,,потурицама” и оснују ову политичку странку у малом Сврљигу.

,,Сврљижанин” ће ускоро изаћи са конкретним и провереним информацијама, као и са именима и презименима људи који покушавају да направе паралелну политичку организацију и највероватније одвуку гласове СНС-у у Сврљигу.

Како смо сазнали, о овим манифетлуцима упознат је и сам врх СНС-а.

Српска странка Заветници треба бити обавештена о корацима који су предузети за формирање њиховог одбора у Сврљигу, јер они делују опозиционо, чврсто нападају властодршце и боре се за реалне интересе обичних људи.

Повезано

Саопштење за јавност ОО СНС Сврљиг

Општински одбор Српске напредне странке Сврљиг осуђује претње убиством председнику државе на скупу лажних патриота и представника бившег режима испред Председнишва. На Сретење, на Дан

Саопштење за јавност ОО СНС Сврљиг

Општински одбор Српске напредне странке Сврљиг даје подршку председнику Александру Вучићу у одлуци да се ситуација на политичкој сцени дефинише. Српска напредна странка заједно са