Објективно из угла Сврљижанина!

Пропао план сврљишких квази напредњака да угурају на листе СРС и Заветника своје људе

Сврљишки ОО ”Српска странка Заветници” делегирала је ”свог” кандидата за народног посланика.

И када су сви мислили да ће бивши истакнути члан Удружене сељачке странке Милан Милутиновић Микса бити међ’ прва 10 посланика, како се представљало јавности, вртоглаво је промењен правац ове странке и на 186. позицији кандидаован је Млађан Николић, његов страначки и колега на послу.

Из приложеног се види да утицај на позицију на посланичкој листи баш нису имали напредњаци који су и оформили ову странку у Сврљигу, а који ће после избора, како смо сазнали, бити јавно протерани из СНС-а.

Али, поједини напредњаци из ОО СНС Сврљиг, углавном прелетачи, били су агилни и покушали да свог човека прогруају на листи српских радикала и успели су у томе, али поново на непролазном месту.

За сада им само остаје, као сламка спаса Милија Милетић -вечити посланик-господар Сврљига, како га неки називају.

Вест о посланицима објавили су и поједини локални медији, блиски власти, који нису прстом мрднули да бар мало истраже или прикажу јавности праву и ПРОВЕРЕНУ и ТАЧНУ информацију…

Повезано
Реконструкција, фото: Сврљижанин

Општина Сврљиг и Министарство културе заједнички финансирају реконструкцију Центра за туризам, културу и спорт

Општина Сврљиг и Министарство културе удружили су снаге како би подржали реконструкцију зграде Центра за туризам, културу и спорт Сврљиг. За ову намену, издвојено је