Објективно из угла Сврљижанина!

СНС и УСС сакупљали потписе за СНС на одвојеним локацијама

Уједињена сељачка странка ОО Сврљиг и Српска напредна странка ОО Сврљиг одвојено су сакупљали потписе за кандидатуру на предстојећим парламентарним изборима.

УСС је прикупила нешто мало преко 100 потписа, колико им је била и квота, а СНС је овога пута демонстрирала ”силу” па је за Београд послато нешто малко више од 160 потписа.

Разлог томе је што се један од високо котираних локалних напредњака, иначе познати прелетач, уротио против ”господара Сврљига” и то све из сујете – због позиције коју је ”господар” добио на парламентарној листи (број 62). Сада, тај бахати функционер који је променио више партија и функција него чарапа у животу жели да ”падне” локална власт, да се распишу преверемни локални избори и да смени председника и његове сараднике, а онда уз помоћ прокужених опозиционих ”великих говорника” да узјаши ову ионако ДОТИПАЛУ ОПШТИНУ.

Но, и да се то деси, тај бахати напредњак не бих дуго опстаио у било којој политичкој партији, јер се већ пре неколико дана ЗАВЕТОВАО на непослушност актуелној политичкој причи…

Уједињена сељачка странка и њихови коалициони партнери већ две деценије врше власт са разним коалиционим партнерима и једино се партнери смењују а удружени сељаци остају ту где јесу.

Да ли је ово само план УСС и СНС, односно појединаца да се на изборима прекраја воља грађана, остаје нам само да размишљамо и слушамо вашарске приче.

Повезано

Саопштење за јавност ОО СНС Сврљиг

Општински одбор Српске напредне странке Сврљиг даје подршку председнику Александру Вучићу у одлуци да се ситуација на политичкој сцени дефинише. Српска напредна странка заједно са

Фото: Сврљижанин

Изабран нови председник ОО УСС Сврљиг

За новог председника Уједињене сељачке странке у Сврљигу изабран је Мирослав Марковић, председник општине Сврљиг.  Скупштина ОО УСС Сврљиг одржана је прошле недеље у сали