Објективно из угла Сврљижанина!

МЕТЛА 2020 и СПС на локалу би да се удруже после избора?

План који је направљен пре избора је синоћ испливао на површину, тврде представници власти у Сврљигу.

Питате се који план? 

Ради се о предизборној (непотписаној) коалицији између Покрета МЕТЛА 2020 и Социјалистиче партије Србије у Сврљигу, тврде представници коалиције СНС/УСС.

У преводу, на одборничкој листи МЕТЛА 2020 од стране СПС-а у Сврљигу ”подметнут” је Радован Митић, бивши њихов шеф и председник Скупштине општине Сврљиг. Митић је на одборничкој лисит Покрета МЕТЛА 2020 на другом месту, одмах иза председника ДСС-а Миодрага Матејића, који је био одборник у прошлом сазиву Скупштине општине Сврљиг.

Ова исценирана ”свађа” између сврљишких социјалиста резултирала је да Митић пређе у редове МЕТЛЕ и преузме кормило у том Покрету, а да Матејић буде самостални одборник након завршених избора.

Како представници владајуће касте тврде, и на друштвеним мрежама и у разним контакт емисијама, СПС ће после избора прихватити оберучке Радована Митића назад у своје јато и на тај начин додатно ојачати њихову одборничку групу јер је Митић један од оштријих критичара власти, а поготову шефа напредњака и сељака на локалу.

Шта ће се заправо десити после избора, остало је још врло мало времена да сазнамо!

Повезано
Милија Милетић, Сврљижанин портал

Сврљижанин народни посланик по трећи пут

Сврљижанин Милија Милетић по трећи пут заредом седеће у посланичкој клупи Народне скупштине Републике Србије. Овај политичар на изборима 21. јуна нашао се на листи