Објективно из угла Сврљижанина!

Претучен повереник ОО СНС Сврљиг! ИЗЈАВЕ И ДЕМАНТИ!

У петак увече у једном локалном кафићу нападнут је и том приликом повређен један од повереника Српске напредне странке у Сврљигу, Игор Давидовић.

Како незванично сазнајемо, њега су напала двојица мушкараца и нанели му лакше телесне повреде, пред препуним кафићем.
По речима Игора Давидовића, он је покушао да се извуче и изађе из кафића без инцидента, али није успео јер су га песницом оборили на земљу и док је лежао нанели му још неколико удараца.

– Јесте, напали су ме Бојан и Никола Петровић, отац и син, без разлога и повода. Некако сам изашао из локала, а они су покушали да ме поново изазову како би им се супротставио, али нису успели у томе. Не знам који мотив напада на мене, сем што су били под дејством алкохола. Битно је да сам обавестио све надлежне институције и случај пријавио полицији. Искрено, осуђујем овакво насилницко понашање и поступање појединаца, небитно о коме је реч, истиче Давидовић за сврљишке медије.

О овом догађају бруји цео град, препричавају се разне приче, али истину ће и једна и друга страна највероватније потражити и добити на суду, јер је о случају обавештено и Тужилаштво.

– Од надлежних институција тражим да свој посао обављају професионално, у складу са законом, поручио је Давидовић.
За сада нема званичног саопштења ОО СНС Сврљиг о овом догађају.

ДРУГА СТРАНА ДЕМАНТУЈЕ НАВОДЕ!

Бојан Петровић демантовао наводе о дешавањима у петак.

– Ја сам члан Српске напредне странке од 2018. године, ми смо страначке колеге и нема потребе за дизањем тензија. Сви треба да радимо у интересу општине и Србије, уз пуну подршку председнику Александру Вучићу, изјавио је Бојан Петровић рано јутрос за сврљишке медије.

Повезано

Саопштење за јавност ОО СНС Сврљиг

Општински одбор Српске напредне странке Сврљиг осуђује претње убиством председнику државе на скупу лажних патриота и представника бившег режима испред Председнишва. На Сретење, на Дан

Саопштење за јавност ОО СНС Сврљиг

Општински одбор Српске напредне странке Сврљиг даје подршку председнику Александру Вучићу у одлуци да се ситуација на политичкој сцени дефинише. Српска напредна странка заједно са