Објективно из угла Сврљижанина!

Сврљиг добио Школу родитељства ,,Растимо заједно”

У Сврљигу отворена је Школа родитељства “Растимо заједно”, која представља заједнички подухват за подршку и едукацију родитеља.

Ова нова иницијатива има за циљ да обезбеди родитељима неопходна знања и савете за успешно родитељство, посебно у периоду када деца настављају свој развој. Курсеви и радионице обухватају теме као што су здравље и безбедност детета, емоционална интелигенција, комуникација са децом и многе друге.

“Растимо заједно” је више од обичне школе родитељства; то је заједнички подухват који се фокусира на изградњу јаке заједнице кроз образовање и подршку родитељима. Организатори пројекта позивају све заинтересоване родитеље из Сврљига и околних општина да се прикључе и допринесу заједничком расту и развоју.

Од датума отварања, школа је већ привукла пажњу и интересовање бројних родитеља, а учесници износе позитивна искуства и закључке. Школа родитељства “Растимо заједно” представља значајан допринос образовању и подршци родитеља у локалној заједници и остаје отворена за све који желе да подигну своје родитељске вештине на виши ниво.

Повезано
Реконструкција, фото: Сврљижанин

Општина Сврљиг и Министарство културе заједнички финансирају реконструкцију Центра за туризам, културу и спорт

Општина Сврљиг и Министарство културе удружили су снаге како би подржали реконструкцију зграде Центра за туризам, културу и спорт Сврљиг. За ову намену, издвојено је