Објективно из угла Сврљижанина!

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ФК ,,СВРЉИГ”

У целости вам преносимо саопштење за јавност Фудбалског клуба ,,Сврљиг” поводом реконструкције ограде, терена и сл.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ
ФУДБАЛСКОГ КЛУБА ,,СВРЉИГ”

Поштовани суграђани, родитељи, децо,

Обавештавамо вас да је у току реконструкција ограде и изградња помоћног терена, као и реконструкција простора око бунара који још увек није адекватно обезбеђен. Такође, ових дана се очекује почетак реконструкције дела крова и делова велике заштитне ограде. Молимо вас, поготову најмлађе суграђане и њихове родитеље, да не боравите на терену ФК ,,Сврљиг” док се сви радови не заврше. Фудбалски клуб ,,Сврљиг”, уколико дође до немилих догађаја, неће сносити последице и санкције – већ ће све што се догоди на терену ићи на штету појединаца.

Подсећамо вас да смо недавно уградили систем видео наџора и да ће све евентуалне штете које се начине бити достављене Полицијској станици у Сврљигу и надлежним инспекцијским службама.

Такође, обавештавамо вас да ћемо након завршетка реконструкције терена обезбедити термин у трајању од 120 минута током дана како би сва деца, без обзира да ли су чланови клуба или не, као и њихови родитељи моћи да бораве на терену и уживају у лепотама градског стадиона.
Сматрамо да је градски стадион кућа свих Сврљижана и наша врата су отворена свима, али вас такође молимо да се сви понашате савесно са имовином клуба.

Такође, у обавези смо да вас обавестимо да је у току озелењавање терена, наношењем тиње и других суплемената, па вас и из тог разлога молимо да не боравите на терену, поготову у данима када је температура изнад 25 степени.

Хвала вам на разумевању,
Управа Клуба,
Председник,
Александар Ментовић

Повезано
Фото: Фудбалски клуб Сврљиг, званична страница

ФК Сврљиг припреме кренуо ремијем

Реми на старту припрема. Сврљишки фудбалери одиграли су нерешено, без голова, са нишком екипом ОФК Ниш која је у истом рангу такмичења са Сврљигом.  Изабраници

ФК Сврљиг, ветерани, фото: М.М.

ФК Сврљиг (ветерани) уписали две победе

Ветерани Фудбалског клуба Сврљиг уписали су две победе у два пријатељска меча који су одиграни протеклих недеља. Први меч ветерани су одиграли у Тешици против