Објективно из угла Сврљижанина!

Марковић: Безбедност деце на првом месту!

Обилазећи новозиграђено дечије игралиште ,,Мали пират”, председник општине Сврљиг Мирослав Марковић поручио је да је безбедност деце на првом месту и да крећу радови на постављању саобраћајних знакова, сигнализације, успоривача саобраћаја и лежећих полицајаца, као и пешашких прелаза у непосредној близини игралишта.

Циљ нам је да возачи схвате да у овом делу морају да успоре због наших најмлађих који посећују игралиште ,,Мали пират” у великом броју.

Новоизграђени мост спојио је два насеља и сада је овај пут веома фреквентан и што пре морамо прионути на посао како би смо повећали безбедност наших суграћана.

Поред тога, узајамно, радимо на озелењавању платоа, садњи цвећа, дрвећа и уређењу целокупног простора, поручио је Марковић.

Повезано
Изградња игралишта, локација преко пута електродистрибуције, фото: Сврљижанин

Дечије игралиште код новог моста

Почетком децембра кренули су радови на изградњи дечијег игралишта код новоизграђеног моста на Сврљишком Тимоку, код електродистрибуције. У плану је да се поплоча стаза и

Фото: Сврљижанин

Изабран нови председник ОО УСС Сврљиг

За новог председника Уједињене сељачке странке у Сврљигу изабран је Мирослав Марковић, председник општине Сврљиг.  Скупштина ОО УСС Сврљиг одржана је прошле недеље у сали