Објективно из угла Сврљижанина!

Фудбалери ће презимити на 9. месту Зоне Центар

Фудбалери ФК Сврљиг показали су настојање и борбу на терену освојивши три бода из победе над екипом “Палилулац”, што им је донело бољи пласманб и позиционирало их на девето место табеле у фудбалској лиги “Зона Центар”.

Ово значајно померање на табели обезбедило је ФК Сврљигу безбедно место за презимљавање у безбедној зони.

С обзиром на тежак наставак првенства, где ће бити жестока борба за опстанак, управа ФК Сврљига већ размишља о припремама за наставак сезоне.

Клуб ће пажљиво планирати потенцијална појачања како би осигурао стабилност и успешан наступ у наредним изазовима.

С обзиром на најављене измене у саставу лиге, где ће четири тима из савеза из којег је ФК Сврљиг напустити такмичење, док ће само једна екипа из нишког савеза напустити лигу, ФК Сврљиг се налази у предности и има прилику да настави са успешним наступима у Зони Центар.

Од других тимова, ОФК Брзи Брод из Ниша за сада има најизгледније шансе за улазак у Српску лигу, односно повратак знајући да су недавно испали из ње.

Повезано
Фото: Фудбалски клуб Сврљиг, званична страница

ФК Сврљиг припреме кренуо ремијем

Реми на старту припрема. Сврљишки фудбалери одиграли су нерешено, без голова, са нишком екипом ОФК Ниш која је у истом рангу такмичења са Сврљигом.  Изабраници

ФК Сврљиг, ветерани, фото: М.М.

ФК Сврљиг (ветерани) уписали две победе

Ветерани Фудбалског клуба Сврљиг уписали су две победе у два пријатељска меча који су одиграни протеклих недеља. Први меч ветерани су одиграли у Тешици против