Објективно из угла Сврљижанина!

Гради се помоћни фудбалски терен са вештачком травом

До почетка лета Сврљиг ће добити помоћни фудбалски терен са вештачком травом –  по највишим европским стандардима, расветом, дренажом и другим пропратним елементима.

Ништа од овога не би било без залагања председника општине Сврљиг Мирослава Марковића и народног посланика Милије Милетића који је директна линија између ресорних министарстава и Сврљига. Такође, велику улогу овде одиграо је и пројектни тим који је припремио пројектну документацију и пројекат за терен са вештачком травом.

Општини Сврљиг за ове намене обезбеђено је 2,5 милиона динара бесповратних средстава од стране Министарства спорта Републике Србије.

Председник општине Мирослав Марковић истиче да је ово само први корак ка уређенијем Спортско-рекреативном центру ,,Пастириште”, те да инвестиције у инфраструктури тек следе.

Повезано
ФК Сврљиг, ветерани, фото: М.М.

ФК Сврљиг (ветерани) уписали две победе

Ветерани Фудбалског клуба Сврљиг уписали су две победе у два пријатељска меча који су одиграни протеклих недеља. Први меч ветерани су одиграли у Тешици против

ФК Сврљиг - Палилулац 1:3

1. АПРИЛ: ФК СВРЉИГ – МОРАВА (Ж)

У суботу, 1. априла, на СРЦ ,,Пастириште”, у оквиру 19. кола Зоне Центар, састаће се фудбалери ФК ,,Сврљиг” и ФК ,,Морава” из Житковца. Обе екипе су осигурале