Објективно из угла Сврљижанина!

Сајам аутомобила у Нишу од 6. до 8. октобра 2023. године, ДОБРО ДОШЛИ!

Нишки дилери аутомобила, као и бројне ауто куће понудиће оно најбоље што тренутно имају у понуди у својим салонима. Према најавама излагача биће ту и неких новитета чији долазак у Србију се тек очекује наредних месеци.

Током овогодишњег сајма биће обезбеђени сајамски попусти за куповину најновијих модела. КЛИПКО маскота нишког сајма, коју је осмислио Саша Димитријевић слави четврти рођендан.

Нишки сајам је јединствен у овом региону јер као манифестација опстаје већ 14 година. Поред огромног привредног значаја сајам бележи и велики број туристичких посета.

“Ситуација није најидеалнија за организацију великих и скупих манифестација, као и ове године све ће пуно коштати, али ја не прихватам да у тешким временима треба да посутанемо – напротив решен сам да истрајемо у ономе што добро радимо а то је да „живим“ одржавамо Сајам аутомобила који је јединствен у овом нашем региону. Ја као оснивач трудићу се да и ове године он буде место договора, преговора, куповине и сусрета генерација, права привредно-туристичка прича која нашем граду даје посебан шарм”, рекао је Оливер Пауновић, оснивач Сајма аутомобила у Нишу.

Попусти и одлична понуда заштитни су знак нишког Ауто Мото Фест-а од тога се неће одустати ни овог октобра. Као и претходне године и ове ће велика пажња биће усмерена на хибридна, електрична возила, мотоцикле и електо бицикле уз богатију и разноврснију пратећу опрему.

“Дилери аутомобила просто једва чекају сајам, јер су се многи опремили новим брендовима и аутомобилима и желе прилику да своју понуду покажу већем броју људи. Пријаве су почеле а ја се радујем великом интересовању, не само излагача већ и посетиоцима из региона”, каже Саша Ђорђевић, менаџер сајма.

У богатој понуди Сајма поред путничких и теретног програма на сајму ће се наћи и квалитетна пратећа опрема и осигуравајућа друштва.

Организатор Ауто Мото Фест-а је CITY GRUPA.

Брендови аутомобила на нишком Ауто Мото Фесту:

Волксwаген, Зхидоу, Опел, Хонда, Форд, Сузуки, Тоyота, Цитроен, Ауди, Шкода, Ренаулт, Дациа, Мотогрини, Пеугеот и Мерцедес.
Преузето: Сајамаутомобила.цом

Повезано