Објективно из угла Сврљижанина!

Сврљигу од Министарства заштите животне средине 52 контејнера и 885 канти

Крајем априла ЈКСП ,,Сврљиг” испоручено је 52 контејнера и 885 канти за одлагање смећа по Јавном позиву који је расписало Министарство заштите животне средине Републике Србије.

Тим поводом, општину Сврљиг и ЈКСП ,,Сврљиг” посетила је државна секретарка Ивана Хаџи Стошић са својим сарадницима приликом испоруке првог контигента одобрене донације у контејнерима и кантама.

Радни састанак одржан је у канцеларији директора ЈКСП ,,Сврљиг” Јована Ђорђевића, а присуствовали су председник СО Сврљиг Милан Михајловић, заменица Татјана Лазаревић, заменик председника општине Влада Пејчић, в.д. директор ЈКСП ,,Сврљиг” Јован Ђорђевић и Славиша Матејић.

Директор ЈКСП ,,Сврљиг” Јован Ђорђевић захвалио Министарству и државној секретарки Ивани Хаџи Стошић на сарадњи по питању набавке ових канти и контејнера, али и по питању набавке веома значајног возила – камиона ауто-смећара који је прошле године обезбеђен општини Сврљиг, односно овом комуналном предузећу.

Повезано
Реконструкција, фото: Сврљижанин

Општина Сврљиг и Министарство културе заједнички финансирају реконструкцију Центра за туризам, културу и спорт

Општина Сврљиг и Министарство културе удружили су снаге како би подржали реконструкцију зграде Центра за туризам, културу и спорт Сврљиг. За ову намену, издвојено је