Објективно из угла Сврљижанина!

ФК Сврљиг испустио шансу да узме бод Синђелићу

Фудбалски клуб ,,Сврљиг” у 23. колу фудбалске лиге ,,Зона Центар” изгубио је на свом терену од првака лиге – ОФК ,,Синђелић” резултатом 1:3 (0:1).

ФК ,,Сврљиг” уздрман лошим издањима у последњих неколико кола, показао је да му је место у Зони Центар утакмицом са екипом која није изгубила ниједан меч у лиги.

Сврљижани су до вођства дошли преко капитена Ненада Илијића који је након извођења пенала био сигуран са беле тачке и у 85. минуту закувао чорбу на терену.

Међутим, ОФК ,,Синђелић” је кренуо свим силама да преокрене резултат и пошло му је за руком. Нови кикс голмана домаћих и у 90. минуту гости су славили 2:1, а одмах потом неколико секунди постигли су и трећи погодак и уписали нова три бода.

ФК ,,Сврљиг” наредни меч игра против ,,Буковика” у Ражњу.

Повезано
ФК Сврљиг, ветерани, фото: М.М.

ФК Сврљиг (ветерани) уписали две победе

Ветерани Фудбалског клуба Сврљиг уписали су две победе у два пријатељска меча који су одиграни протеклих недеља. Први меч ветерани су одиграли у Тешици против

ФК Сврљиг - Палилулац 1:3

1. АПРИЛ: ФК СВРЉИГ – МОРАВА (Ж)

У суботу, 1. априла, на СРЦ ,,Пастириште”, у оквиру 19. кола Зоне Центар, састаће се фудбалери ФК ,,Сврљиг” и ФК ,,Морава” из Житковца. Обе екипе су осигурале

ФК Сврљиг, фудбалери, спорт, аутор: М.М.

Пораз Сврљижана у Малошишту

Хладан туш дочекао је плаво-беле у Малошишту јер су у оквиру одигравања 18. кола фудбалске лиге ,,Зона Центар” поражени од екипе ФК ,,Малошиште” резултатом 3:0.