Објективно из угла Сврљижанина!

О нама

Најпре да се представимо.

,,Сврљижанин” је информативно-објективни интернет портал који редакцијски објављује изричито тачне и проверене информације из Сврљига.

Наш тим, састављен од младих људи, потрудиће се да Сврљиг буде информисан објективно, тачно и проверено, јер ће нам у том медијском подухвато безрезервно помагати студенти журналистике, новинари и волонтери, али најпре грађани Сврљига. 

За све оне који се питају како се портал ,,Сврљижанин” финасира, одговор је једноставан – од донација грађана, привредника, рекламног простора и реализованих домаћих и иностраних пројеката.

Куцнуо је час да из Сврљига као из топа одјекну објективне информације.

,,Сврљижанин” је портал који неће штити ничије интересе, поготову не интересе појединаца, политичких партија и политичких активиста.

Овај портал је настао у сарадњи са народом и радиће искључиво за народ.

Портал ,,Сврљижанин” се базира на информисању грађана Сврљига из сасвим другог угла – угла обичног грађанина, угла обичног човека.

Говорећи народним језиком наш Тим тежиће да Сврљиг дочара јавности у правом смислу те речи. Тим састављен од стручних људи даноноћно ће радити да сви читаоци и посетиоци понесу добре утиске из Сврљига, али и сазнају да постоји и она лошија страна, о којој ћемо итекако писати.

Хвала Ти што си издвоји време да прочиташ ко смо.

Посети наше рубрике, читај вести и увери се да би нам веровао.

Повезано